Jag lärde mig att förebygga min migrän

Hej på er. Idag sitter jag på jobbet där jag arbetar med teknik dagligen och det tar mycket på mitt huvud. Nu har jag äntligen fått hjälp med detta av Fridas Kiropraktik & Hälsa då hon utför kiropraktik i Mönsterås på bland annat migrän, skolios och yrsel men hon behandlar även fler sjukdomar. Jag har haft problem med migrän ett bra tag och när jag sitter framför en dator hela dagarna bidrar inte det till att bli bättre. Det är väldigt påfrestande då jag stannar hemma minst en gång i veckan för att jag har sådant problem med huvudvärken.

Jag har sökt efter personer som kan utföra kiropraktik i Mönsterås men det har vart ett stor problem då det är en sådan liten stad, men sedan hittade jag Fridas Kiropraktik & Hälsa och det har räddat mig. Jag säger inte att migränen är helt borta, för det är den inte men det har blivit betydligt mycket bättre sedan jag gick till henne eftersom hon har hjälpt mig hitta vad som utlöser mina migränattacker och hjälpt mig att förebygga dem. Det har kanske gått ett halvår sedan jag var där och efter i ungefär 4 års tid med att vara hemma minst en dag i veckan på grund av migrän så har det minskat till att vara hemma ungefär 1 till 2 gånger i månaden istället. Det är riktigt skönt för mig då jag kan lugna ner mig och veta att jag kan utföra mitt arbete mycket bättre.

Har ni problem med migrän eller annat så kika på Fridas Kiropraktik i Mönsterås och hennes hemsida för hon är otroligt duktig och kan hjälpa till med det mesta. Ge henne en chans för jag kan garantera att ni kommer må bättre efter ni har pratat med henne. Ha det så bra nu, hej då alla fina vänner.