TEX-EX teknikexperten

Hej och halloj på er alla. Varmt välkomna till bloggen och till ännu ett inlägg. Jag hoppas att allt är bra och att ni ser fram mot helgen. Jag tänkte att jag skulle skriva ett inlägg om det här med att kunna få hjälp med att laga sin mobiltelefon. Eftersom jag bor i Tranås är jag tacksam för att det finns en butik där man kan få hjälp med att laga sin mobiltelefon i Tranås.  

Jag är totalt beroende av min mobil. Det tror jag att de flesta är med tanke på den tekniska utvecklingen som har gått framåt så snabbt och gett mobilen alltfler användningsområden. Jag tror knappt att någon endaste person kan vara frånskild från sin mobil mer än korta stunder. Vi har nästan hela vårt liv i våra telefoner. När då olyckan är framme vill man förstås kunna få hjälp på en gång och få tillbaka sin telefon nästan på direkten. Det är så otroligt lätt hänt att det blir en spricka i displayen, men även andra saker kan gå sönder. Det kanske är någon knapp som ger med sig eller så kanske man vill försöka få i gång en telefon som krånglar på något annat sätt. Då kan man vända sig till TEX-EX teknikexperten för där har de den kompetens som krävs för att laga mobiltelefoner. Det går att få hjälp att laga de allra flesta modellerna och iPhone lagas på en timme medan andra modeller tar max ett dygn. Härommorgonen när larmet ringde i telefon råkade jag stöta till den så den åkte i golvet och det blev en spricka i skärmen. Det var naturligtvis tråkigt men tack vare att TEX-EX teknikexperten finns så kunde jag laga min mobiltelefon i Tranås och hämta den en timme senare.