När elen lägger av vill man ha rätt nummer inlagt i mobilen

Vi bor på en gård utanför Karlstad, där har vi en del djur. Vi har ett sextiotal mjölkkor. fyra hästar som är döttrarnas, höns, katter och hundar. Vi har fullt upp här på gården. Utöver djuren så måste vi också ta hand om marken. Gården består av huset där hela familjen bor, sen har vi en maskinhall för alla maskiner. Ett garage för bilarna, ett stall för hästarna, en lada för kossorna, två andra lador för förvaring och förråd för verktyg och hö bland annat. det är mycket logistik för att hålla gården i rullning. Inte minst förlitar det sig på att automatiken fungerar. Exempelvis kossorna mjölkmaskiner som nu helt och håller sker på automatik men också att vi alltid har eltillförsel. Utan elektricitet så står gården på paus. Förra veckan så hade vi ett rejält åskoväder här som slog ut elen helt och hållet det skapade lite kalabalik kan man säga. Jag slog upp numret till min servicetekniker som jag alltid kontaktar när det uppkommer problem som berör el och automation på gården. han arbetar på Gustavsson El & Automation i Karlstad och de har lång och gedigen erfarenhet inom just el och automation. De har hjälpt mig här på gården under många års tid. Bland annat då vi installerade solceller på ladutaket förra året, vi vill också röra oss ifrån förbrukningen av fossila bränslen och söker oss till bättre alternativ. Hur som helst så dök min erfarna servicetekniker i Karlstad upp och de åtgärdade problemet och en tid senare hade vi fungerande el igen. Jag vänder mig alltid till dem om det är något som krånglar, då vet jag att jag får hjälp fort och jag vet också att de har den kompetensen som krävs för att kunna åtgärda problemet. Därför rekommenderar jag Gustavsson El & Automation i Karlstad.