Effektiva städtekniker vid företagsstäd

För att kunna utföra effektiv företagsstäd där man verkligen får det skinande rent så krävs det nästan att man använder sig av moderna metoder och rengöringsprodukter för annars är det väldigt svårt att få bort envisa fläckar. Det är samma sak hemma, men framförallt tycker jag att det är så på jobbet. Det är betydligt smutsigare i allmänna lokaler och utrymmen, så det krävs bättre städteknik och bättre verktyg.

Har jobbat på Fixfloor Specialservice i Helsingborg i snart två år och trivs väldigt bra. Det är faktiskt kul med företagsstäd, eller snarare är det kul att städa på jobbet. Det är fortfarande tråkigt att städa hemma om kvällarna men som jobb är det varierande och sen har jag jättekul tillsammans med mina kollegor oh det är nog framförallt det som gör det.

Skulle gärna rekommendera oss på Fixfloor Specialservice, kanske blir det lite för partiskt eftersom det är mitt jobb men vet att vi jobbar på bra, och har inget slarv som många andra firmor kan ha. Så vart i Helsingborg ni än bor så kan ni få hjälp med företagsstäd och det både i mindre kontor och större lager och andra ytor. Eller varför inte se till att komma och jobba tillsammans med oss. Vi söker alltid efter nya medarbetare.