Äntligen har värmen kommit tillbaka igen

Jag önskar alla er läsare av bloggen en riktigt fin dag. Jag hoppas att ni kommer att tycka om och även ha nytta av det som jag har tänkt berätta för er om idag. Vi i vår bostadsrättsförening hade drabbats av problem med värmen. Vi märkte förra vintern då det var riktigt kallt ute, att det var väldigt varmt nere i källaren men desto kallare i våra lägenheter. Värmen försvann i fel riktning skulle man kunna uttrycka det. Vi behövde snarast anlita professionell hjälp. Avakem blev det företag som räddade vår förening ur denna jobbiga situation.

Valet av företag var lätt. Vi gick helt enkelt på rekommendationer ifrån flera stora bostadsrättsföreningar i Örebro som tidigare anlitat Avakem med goda resultat. Här tänker jag berätta om vad de kan göra för dig inom rengöring av värmesystem i Eskilstuna, Norrköping och Örebro med omnejder, oavsett om det är en bostadsrättsförening, vanligt hyreshus eller en industri där du får problem med värmen. Företaget tar uppdrag i Norrköping, Örebro och Eskilstuna med omnejd.

Vårt värmesystem visade sig ha beläggningar på insidan av radiatorerna. Det var ventiler som kärvade och fastnade och kostnaden för värme tycktes skena vilket inte var roligt. Det var ju så kallt inne i lägenheterna. Vi trodde att vi skulle få byta ut de komponenter som slaggat igen och att det skulle bli riktigt dyrt! Tack var att detta eminenta företag använder sig av en metod som heter clean effekt behövde inget bytas ut. Slam, bakterier och avlagringar rensades istället bort ifrån systemet och som grädde på moset sänkte vi våra uppvärmningskostnader med 35 procent. Miljösmart!

Detta tycker vi är så fantastiskt så om du liksom vi har liknande problem hoppas vi att våra goda erfarenheter av detta företag kan vara till hjälp även för er. Ha nu en fortsatt fin dag!