Tekniken för golvläggning

Det krävs viss teknik för att kunna jobba som golvläggare och att fixa golv. Visserligen kan man försöka sig på att göra det själv men ofta så blir det inget vidare bra resultat utan man drar betydligt större resultat av att försöka sig på att göra andra lit enklare saker som man faktiskt har möjligheten att hantera och göra någonting åt istället.

När vi skulle lägga om vårt golv här hemma så blev det att vi valde att anlita Salvos Golv från Växjö och deras golvläggare för att få hjälp med att ta bort det gamla golvet på hela nedervåningen i alla rummen och att sen lägga nytt och slipa och lackera det för att det skulle bli så tåligt och snyggt som möjligt. Hade hört väldigt mycket bra om Salvos Golv redan innan det blev att vi vände oss till dem med en arbetsförfrågan men tycker verkligen att de kunde sin sak och att golvet vi fick hjälp med att lägga och lackera av deras golvläggare är hur snyggt som helst.

Vi valde att be extra om att få ett golv som skulle vara väldigt tåligt. För tycker det är så otroligt fult när det blir en massa repor på golvet som det lätt blir när man drar ut och in stolar vid bordet. Men de på Salvos Golv var väldigt förstående och hjälpte oss att välja mellna tåligare träslag. Deras golvläggare gav oss även tips på olika tekniker vi sen skulle kunna använda för att fortsätta ta hand om och se efter golvet för att behålla det i snyggt och gott skick.

Du gillar kanske också...