Rörmokare VS tekniker

Stort cred till alla som jobbar som och kan tänka sig att jobba som rörmokare för jag kan det absolut inte. Skulle aldrig få för mig att jobba nere i kloaker med smutsiga avlopp och liknande, tacka vet jag att jobba som tekniker, det passar mig betydligt bättre. Sen vet jag att det i praktiken inte direkt är så ofta nere i kloaker, men det är så jag tänker mig det, och den idén är så svår att få bort från näthinnan.

Sen tjänar man kanske bra som rörmokare, så det är väl också en motivation till att jobba med det. Men det spelar ingen roll om jag fick dubbla lönen mot vad jag har nu så skulle jag ändå inte villa jobba med det. Varje gång vi har behövt göra minsta lilla med våra rör här hemma. När det är stopp i ett avlopp eller något annat viktigt som behöver göras så har vi alltid sett till att anlita FORCO Pelletsvärme och VVS HBs rörmokare och hittills har det gått riktigt bra. Jag menar de är duktiga och vet vad de gör och jag slipper att göra det själv. Så mycket bättre kan det knappast bli.

Tror att de flesta rörmokare, inte bara från FORCO Pelletsvärme och VVS HB utan från andra företag också, jobbar mer med dragning av nya rör och rör för VVS-system och liknande snarare än bara avlopp. Så de får säkert ganska bra variation och det kanske egentligen bara är en gång om året som det blir avloppsarbete, eller en gång i månaden. Och det är väl inte så farligt då kanske, hoppas att de som jobbar som rörmokare inte tycker det i alla fall. För annars tycker jag väldigt synd om dem.

Du gillar kanske också...