Hemstädning med rätt teknik

Det är inte kul att städa, det kan jag knappast säga att jag tycker att det är. Däremot kan jag säga att jag tycker att det är roligt och skönt att ha det rent och fräscht hemma. Sen är det klart att det blir svårt att behålla balansen mellan det, att ha det rent hemma och samtidigt undvika att städa. Det finns dock en uppenbar teknisk lösning och det är anlitad professionell hemstädning istället för att göra det på egen hand. Har haft viss kontakt med de på Städo städfirma i Mölndal då de erbjuder assistans med hemstädning men har inte bestämt mig för om jag ska ta hjälp av dem eller inte.

Har en kompis som har fått hjälp med hemstädning från de på Städo i närmare ett år nu och hon är otroligt nöjd. Och det syns verkligen när de har varit hemma hos henne och städat, för det är betydligt mycket renare där än vad det är hemma hos mig efter att jag har städat själv. Sen är det lite av en kostnadsfråga också. Är jag verkligen villig att betala dyra pengar för att någon ska städa åt mig? Är jag verkligen så lat?

Fördelen med just Städos hemstädning i Mölndal är att det inte alls är så dyrt, långt ifrån de hemska priser som finns på många andra städfirmor, men jag är ändå lite tveksam. Har alltid haft svårt för att kunna motivera mig själv att lägga så mycket pengar på något. Tror jag får fundera på det lite till innan jag bestämmer mig. För det är klart att deras städare har en annan teknik som gör att det går snabbare för dem att städa men samtidigt borde jag också ungefär kunna använda samma teknik om jag bara anstränger mig lite.  

Du gillar kanske också...